LijV


Lekker in je vel zitten, dat gunnen we ieder kind. Want een kind dat goed beweegt, gezond is en zich fijn voelt, kan makkelijker meedoen. Op school én met vriendjes. Daarom is er nu LijV, een beweeg- en leefstijlprogramma voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit gemeente Doesburg. Sporten, gezond eten, samen buiten spelen: dat gaat niet bij ieder kind vanzelf. Sommige kinderen bewegen niet makkelijk. Ze voelen zich onzeker over hun lijf. Of ze weten niet zo goed hoe ze vrienden moeten maken. Het kan ook zijn dat er thuis problemen zijn, waardoor het niet zo goed met ze gaat.LijV


Lekker in je vel zitten, dat gunnen we ieder kind. Want een kind dat goed beweegt, gezond is en zich fijn voelt, kan makkelijker meedoen. Op school én met vriendjes. Daarom is er nu LijV, een beweeg- en leefstijlprogramma voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit gemeente Doesburg. Sporten, gezond eten, samen buiten spelen: dat gaat niet bij ieder kind vanzelf. Sommige kinderen bewegen niet makkelijk. Ze voelen zich onzeker over hun lijf. Of ze weten niet zo goed hoe ze vrienden moeten maken. Het kan ook zijn dat er thuis problemen zijn, waardoor het niet zo goed met ze gaat.


Iets voor jouw
kind?


Zit jouw zoon of dochter niet lekker in z’n vel? Met LijV (Lekker in je Vel) zorgen we dat jouw kind plezier krijgt in sporten en steviger in z’n schoenen staat. Dat doen we door wekelijks samen met een clubje kinderen te sporten en spelletjes te doen. Heeft je kind meer ondersteuning nodig? Dan vragen we de kinderfysiotherapeut, diëtist of kindertherapeut om hulp.

 

Meld je kind aan voor LijV


Meld je kind direct gratis aan voor de wekelijkse sport- en spelactiviteiten.

Bel met Babette Werdmölder, tel. 06 22 24 72 71
Of stuur een e-mail: info@kinderfysiodoesburg.nl

Tijd en locatie activiteiten LijV
Tijd: elke vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie: sportzaal Wilgenstraat aan de Wilgenstraat 2 in Doesburg


 

Zo werkt het


• Nadat je kind is aangemeld, kan het direct meedoen aan de wekelijkse sport- en spelactiviteiten. Deze worden gegeven door buurtsportcoach Ivet Harperink en kinderfysiotherapeut Babette Werdmölder.

• Na een aantal weken vul je een vragenlijst in. Hierin staan vragen over bijvoorbeeld bewegen, eten, slapen, hobby’s en vriendschappen. Hulp nodig? We kunnen de lijst ook samen invullen.

• Kindertherapeut Kristel Roes nodigt jullie - kind en ouders - uit voor een gesprek. Aan de hand van de eerder ingevulde vragenlijst bespreken we samen waar jouw kind hulp bij nodig heeft. Misschien wil jouw kind handiger worden met sporten? Of gezonder eten? Of beter slapen?

• Als het nodig is, krijgt jouw kind extra hulp. Bijvoorbeeld van de kinderfysiotherapeut, kinderdiëtist of kindertherapeut.

• We bespreken een paar keer per jaar hoe het met je kind gaat.

• Heeft je kind geen extra hulp (meer) nodig? Prima! Dan blijft het gewoon lekker meesporten. Tot het moment dat je zoon of dochter naar de middelbare school gaat. Of een leuke sportclub heeft gevonden.

Wat kost het?


• Meedoen aan de wekelijkse sport- en spelactiviteiten van LijV kost niets.

• De zorgverzekering betaalt voor een groot deel de behandeling door de kinderfysiotherapeut en kinderdiëtist.

• De gemeente vergoedt de kosten van behandeling door de kindertherapeut. Wil je weten hoe het precies zit met de kosten? Bel met Babette Werdmölder, tel. 06 22 24 72 71.

We zijn er ook voor jou!
LijV biedt ook hulp en ondersteuning aan jou als ouder of verzorger. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over gezond eten, het slaappatroon van je kind, of als er problemen zijn bij het opvoeden. We denken graag met je mee!

Contact LijV (Lekker In Je Vel)
Contactpersoon: Babette Werdmölder
E-mail: info@kinderfysiodoesburg.nl
tel. 06 22 24 72 71

Contact


Neem persoonlijk contact met een van ons op om een afspraak te maken.


info@kinderteamdoesburg.nl

Adres


Voordat je bij ons langskomt dien je eerst een afspraak te maken met een van ons. De logopedie is op andere locaties werkzaam.


Zandbergstraat 10